FIETSEN DOOR ZUID-HOLLAND:
De GOEDE DOELEN
LIGGEN OP DE ROUTE

Zaterdag 10 juni wordt de ‘Toer voor het goede doel’ georganiseerd. Een fiets-sponsortocht, waarvan de opbrengst is bestemd voor het missionaire werk in ons land. Er zijn twee varianten: voor ‘gewone’ fietsers (60 km) en wielrenners (150 km). Start- en eindpunt: Zoetermeer.

De opbrengst van de fietstocht komt ten goede aan Perron (Zoetermeer), Leven in Laak (Den Haag en Geloven in Spangen (Rotterdam-West), drie projecten die verbonden zijn aan de missionaire organisatie IZB, die betrokken is bij de organisatie van het evenement. De deelnemers passeren deze projecten en krijgen ter plekke een korte presentatie over het werk.

Missionair werker Jan Waanders en ds. Jan Holtslag, twee gangmakers achter de jaarlijkse Toer voor het goede doel, hebben ditmaal een ronde uitgestippeld door het Westland. De korte route, ca. 60 km legt verbinding tussen Zoetermeer en Rotterdam vice versa. De lange route slingert 150 km door Zuid-Holland, o.a. via Kinderdijk en Hoek van Holland.

De inschrijving is geopend.

Voor de deelnemers aan de Toer voor het Goede Doel is er een club aangemaakt op Strava. Wordt ook lid en zie wat je medefietsers klaarspelen op de fiets. Volg de link.

DE ROUTE

150 km


60 km

Fietsen

Fietstocht van 60 km

Wielrennen

Toertocht van 150 km