Wielrennen

Toertocht van 150 km

Wielrennen

 

Deze toertocht die als groep gefietst zal worden overschrijdt net de 150.

Dit jaar starten en eindigen wij in Vathorst. Ron van de Spoel werkt vanuit Vathorst aan "gebedsposten". Ron zal ons er over vertellen hoe hij in het hele land gebed weer op de agenda zet. Diverse creatieve manieren worden er voor gebruikt.

We fietsen via Blaricum door het mooie Naarden. Van daar via Muiderberg en het Diemerpark naar hartje Amsterdam, onder Amsterdam CS door waar we bij de Noorderkerk in de Jordaan zullen stoppen voor een eerste pauze.

"Huis voor de ziel" heet de pioniersplek. Via verschillende netwerken komen Amsterdammers in contact met God. Denk aan brunches, hight tea's een kidscelebration. Meer info wordt je terplekke gegeven.

En verder fietsen we. VIa het Oosterpark, Park Frankendael en Gaasperpark gaan we langs de Gein fietsen. Grotere wateren volgen wij bij het Kanaal om de route te vervolgens langs de prachtige Vecht.

Kanaleneiland is een multiculturele stadswijk in Utrecht. De missionaire gemeente De Haven heet ons daar welkom. Onze tweede stop. Hoe deze multiculturele gemeenschap zich de laatste jaren heeft ontwikkeld zal ons terplekke worden verteld.

Uiteindelijk fietsen we het laatste stuk over de prachtige Utrechtse heuvelrug. Terug naar Vathorst. Waar we elkaar gedag zullen zeggen.

Voor de deelnemers aan de Toer voor het Goede Doel is er een club aangemaakt op Strava. Wordt ook lid en zie wat je medefietsers klaarspelen op de fiets. Zie de link

Wielrennen

10 juni 2017